Rólam

Üdvözöllek a blogomon én Farkas Enikő vagyok

Főállásban a Semmelweis egyetem gyógytornász hallgatója vagyok, emellett a szabadidőmben az öltözködés és a főzés foglalkoztat.

Mindig is érdekelt az öltözködés, de legjobban egy két éve ragadott magával ez a téma és egyre több fashion blogot olvastam, követni kezdtem őket instagramon, youtube videókat néztem arról, hogy hogyan találjam meg a stílusomat, hogyan ne legyen olcsó kinézetű a szettem és még sorolhatnám.  Rengeteget vásároltam, mégis amikor reggelente a ruhásszekrényem előtt álltam nem tudtam mit vegyek fel, mert egyik ruha nem passzolt a másikkal, a harmadikat nem is szerettem igazán és így tovább. Aztán rájöttem, hogy ehhez idő kell, hiába kaptam mindenhonnan a rengeteg inspirációt, túl sok minden tetszett, amik nem feltétlenül illettek össze. Sok idő és próbálkozás után jöttek a szettek, amiket fölvéve azt mondhattam, hogy igen ez én vagyok, ezt akarom elmondani magamról anélkül, hogy megszólalnék. 

A blogot azért hoztam létre, hogy megosszak veletek minél több hasznos infót, tippet, trükköt az öltözködéssel kapcsolatban, hogy segítsek abban, hogy ti is megtaláljátok a stílusotokat és jól érezzétek magatokat a szettekben amit viseltek. A másik dolog amivel a szabadidőmet töltöm az a sütés és főzés. Emiatt fincsi sütemény és édesség postokat is találtok itt.

Jó olvasgatást!

 

Rovatok
    Kategóriák

      Olvastad már?